Erzsébet Program 2016

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016-ban Erzsébet kártya elfogadóhelyként szállodánkban ismét lehetséges szállást foglalni.

Amennyiben Ön és családja sikeresen pályázott úgy lehetősége nyílik szállodánkban 3-4 éjszakát eltölteni (szabad helyek függvényében).


Nagycsaládok részére akár 6 fő elhelyezésére alkalmas családi szobákat is tudunk biztosítani.

A Hunguest Hotel Hőforrás*** Hajdúszoboszló szívében található. Gyógyulni, felfrissülni vágyó Vendégeinket nyugodt környezetben, jobbnál-jobb kezelésekkel, masszázsokkal várjuk, így az üdülésből kellemes emlékekkel, kicserélve térhetnek haza.

Vendégeink gondtalan pihenésről, kényelméről szolgáltatásaink, programjaink és szállodai dolgozóink gondoskodnak, így Vendégszeretetünket, gondoskodásunkat egész nyaralás alatt élvezhetik.

Szállodánk éttermében a tradicionális magyar ételkülönlegességeket sorakoztatjuk fel, így Vendégeink megkóstolhatják a Hajdúságra és Debrecenre jellemző sajátos ízeket. A felszolgált ételeket pedig szállodánk földszintjén lévő éttermünkben fogyaszthatják el. Vendégeinket minden reggel svédasztalos reggelivel várjuk, az ebéd vagy vacsora alkalmával panziós kínáltunkban a magyar konyha hagyományos ízei mellett időszakosan a Hajdúságra jellemző táji ételek is élvezhetik Vendégeink. Éttermünkről részletesebben ITT olvashatnak.

Hajdúszoboszlón, a reumások Mekkájában található szállodánk különböző gyógyászati szolgáltatásokkal várja gyógyulni kívánó Vendégeit. Kezelések, masszázsok, tornák közül választhatnak egészségügyi problémájuknak megfelelően, melyet TB kártya ellenében, kedvezményesen is igénybe vehetnek Vendégeink. Kezeléseink mind jótékony hatással vannak a reumás megbetegedésekre, ízületi problémákra, gyulladásokra, nőgyógyászati problémákra. Gyógyászati részlegünkről részletesebben ITT olvashat.

Amennyiben az Erzsébet Programon belül szeretne foglalást érvényesíteni vagy a már meglévőt kívánja módosítani úgy IDE kattintva jut el a pályázati oldalra. Foglalással kapcsolatos kérdés esetén hívja szállodánkat a 0652/362-144-es számon vagy az Erzsébet Program telefonos ügyfélszolgálatát a 061/371-3242-es számon.


Mi is pontosan az Erzsébet Program?


A Kormány négy évvel ezelőtt célul tűzte ki, hogy a rászorulók számára kedvezményes üdülési, pihenési lehetőséget biztosít. Ezt a célt az Erzsébet-programként elnevezett szociális üdültetési program létrehozásával valósítja meg. Az Országgyűlés 2012. július 6-án fogadta el a gyermekekről való felelős gondoskodás jegyében, az ahhoz kapcsolódó források megteremtése, valamint a társadalmi szolidaritásra építve a Szent Erzsébet-i hagyományok újraélesztése érdekében megalkotott, Erzsébet-programról szóló törvényt. Az Erzsébet-programot a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány működteti.

 

Az Erzsébet-program kiemelten támogatja a gyermekeket, a nagycsaládosokat, a fogyatékossággal élőket és a nyugdíjasokat.

 

Az Erzsébet-program fennállásának négy évében ‒ az idei évvel együtt ‒ több mint 600 ezer ember jutott üdülési, pihenési lehetőséghez, közülük több mint 300 ezer gyermek.

 

2012-ben mintegy 50 ezer, 2013-ban mintegy 80 ezer, a 2014-ben több mint 80 ezer és az idei (2015) évben több mint 100 ezer gyermek jutott pihenési, üdülési, táborozási lehetőséghez az Erzsébet-program keretében. 

 

Az Erzsébet-program egy újszerű európai válasz arra, hogy a társadalmi szolidaritást nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is képviselni kell. A negyedik évébe lépett Erzsébet-program Európa-szerte az egyik legsikeresebb eszköz az állam szociális felelősségének érvényesítésére.

 

További információkért látogassa meg a www.erzsebetprogram.hu weboldalt.