Bioétel- és Borfesztivál 2015. szeptember 11. - 13.
A Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye, ahol bio és bor összeforr.
Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep. A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál csak bio húsból és bio élelmiszerekből készült ételek bő kínálata várja a látogatókat. A kiváló ételek kísérőjeként pedig az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borok színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a bor pavilonoknál. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptáncbemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok egészítik ki.
Program
A részletes program hamarosan feltöltésre kerül!
Mindhárom napon
Bio ételkóstoló, bio termelők bemutatkozása, tradicionális magyar
borvidékek seregszemléje• Crux Alba középkori hagyományőrzők bemutatói,
korabeli látványkonyha és főzőverseny • Kézműves és kreatív
gyermekfoglalkozások • Egészségsátor, véradás a Magyar Vöröskereszt
közreműködésével
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!
Információ
A fesztiválon való részvétel ingyenes!
Szervező:
Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete
Máté Lajos – elnök, 06-30-963-7618
Kísérőrendezvény
VII. Hajdúszoboszlói Régiségvásár
2014. szeptember 13. 09.00-19.00
helyszín: Fesztivál tér