Debreceni Nyári Színházi Esték 2014.09.20.



A Debreceni Színházi Esték keretében szeptember 20.-ig változatos színházi előadások garantálják a szórakozást egyedi környezetben a Nagyerdő szívében.

Szeptember 20-án 10.00-tól a Gyimesi Dóra: A kis december király kerül színpadra – Főnix Rendezvényszervező Kft. saját bemutatója-a Vojtina Bábszínház előadásában.

A kis December király című, Axel Hacke meséjéből Gyimesi Dóra által írt darabban a főszereplő, Hajdú Péter egyik reggel arra ébred: egy különös kis figura nőtt a kezéhez. Ő a kis December király. Kis December király olyan kicsi, mint a kezed. Olyan kövér, mint egy lufi. Olyan neveletlen, mint a kistesód, és olyan vicces, mint a barátod a szomszédból. Ha kis December király Veled van, a szürke hétfő tarka hétfő lesz, a vánszorgó kedd táncos lábú kedd és az unalmas szerda kalandos szerda. És amikor egy szép, napsugaras csütörtökön kis December király elbúcsúzik Tőled, már egyedül is tudsz majd álmot választani, mosolyogva járni, sőt, még az is lehet, hogy Te leszel az, aki legyőzi a sárkányt.

Szereplők

Hajdú Péter, Fekete Dávid, Hell Krisztina, Nagy Mónika, Papp Melinda
Rendező: Kuthy Ágnes

Jegyinformáció

Belépőjegyek:
1-10. sorig: 4.500.- Ft
11. sortól: 3.600.- Ft
Gyermekelőadás: 1.100.- Ft
Jegyek a hajdúszoboszlói Tourinform irodában kaphatóak! +36 52/558-928

Egyéb információ

A rossz időjárás miatt elmaradó előadások belépőjegyei érvényesek az esőnapi előadásra vagy másnap a jegypénztár nyitvatartási idejében visszaválthatók a jegyvásárlás helyén. Tartós rossz időjárás esetén az előadások zárt térben, a Kölcsey Központban és a Főnix csarnokban kapnak helyet. Ha az előadás a második felében, eső miatt félbeszakad, a darab lejátszottnak tekintendő!

Helyszín

Debrecen, Nagyerdei Szabadtéri Színpad