News and Current IssuesTájékoztató
Kedves Vendégeink!

Magyarország Kormányának döntése értelmében szállodánk 2020. november 11 és 2021. március 01-je között kizárólag üzleti/gazdasági/oktatási céllal érkező vendégeket fogadhat.

Szabadidős és gyógyüdülési céllal érkező Vendégeinket 2021. máricius 02-től várjuk ismételten szállodánkban. 

Bízunk benne, hogy mihamarabb ismételten találkozhatunk!
Addig is mindnyájuknak jó egészséget kívánunk!

Bővebb információért kattintson!
TÁJÉKOZTATÁS COVID-19 INTÉZKEDÉSEK
Tisztelt Vendégeink!

A Magyarország Kormánya által 2020. november 02-án hatályba léptetett rendelkezés értelmében szállodánkban is kötelező az orrot és szájat megfelelő módon eltakaró maszk viselése. 

Bővebb információért, kérjük, kattintsanak a tovább gombra. Újra vár a hajdúszoboszlói nyár!
Kedves Vendégeink!

A korlátozások feloldásával szállodánk a megszokott módon, ám a higiéniai előírások és javaslatok betartásával üzemel!

Kültéri és beltéri medencéink, finn szaunánk, strandbüfénk várja a pihenni vágyókat! Gyógy- és wellness kezeléseink széles köréből választhatnak Vendégeink. 

Svédasztalos kínálatunkban mindenki megtalálhatja a kedvére való fogásokat. 

Hotel Hőforrás, ahol a nyugalom és a családias hangulat garantált!


ÚJRA NYIT A HOTEL HŐFORRÁS
Kedves Vendégeink!Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy szállodánk 2020.06.26-tól ismételten fogadja Vendégeit!Mint mindig, most is az Önök elégedettsége és biztonsága az első számunkra, így a járványügyi helyzetben hozott rendeletek és higiéniai előírások maximális betartásával várjuk a pihenni vágyókat.

A jelenleg érvényben lévő rendeletek értelmében Vendégeink kültéri medencéinket (úszó-, tanmedence, gyermekpancsoló) a távolságtartás szabályait betartva, szabadon használhatják, strand büfénk is nyitva tart, azonban szállodánk beltéri fürdőrészlege, ideértve a gyógy- és pezsgőmedencét, valamint a finn szaunát átmenetileg nem üzemel, gyógykezeléseink közül a víz alatti vízsugármasszázs (tangentor) pedig nem vehető igénybe.

Érkezés előtt minden kedves Vendégünket írásban tájékoztatjuk a szállodában érvényes higiéniai és egyéb intézkedésekről, valamint az étkezések, gyógykezelések és a fürdőhasználat igénybevételének módjáról.ERZSÉBET UTALVÁNY ELFOGADÓHELY
Tisztelt Vendégeink!

2020.03.30-tól 2020.08.15-ig lehetőségük van az alábbi weboldalon keresztül lefoglalni pihenésüket ERZSÉBET UTALVÁNYUK BEVÁLTÁSÁVAL

https://erzsebet.szallas.hu/

A keresőben írják be, hogy Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló, válasszák ki az érkezés és távozás napját és kattitsanak a keresés gombra. 

Szállodánk bármely csomagajánlata esetén beváltható az utalvány! A különbözetet pedig elegendő a helyszínen fizetniük!

AJÁNLJUK SZÍVES FIGYELMÜKBE 4=5 AKCIÓS AJÁNLATUNKAT, mely keretében vasárnaptól péntekig 5 éjszakát pihenhetnek szállodánkban, félpanziós ellátással és gyógykezelések igénybevételével. 

Foglalásban kérje Kollégáink segítségét a +36 52 362 144-es telefonszámon!Tájékoztató
Kedves Vendégeink!

A fokozódó járványügyi helyzetre való tekintettel ezúton szeretnénk tájékoztatni kedves Vendégeinket, hogy az Önök és Kollégáink, valamint Családjaik egészségének megóvása érdekében szállodánk vezetősége úgy határozott, hogy a Hotel Hőforrás szálloda a mai naptól bizonytalan ideig üzemszünetet tart és nem fogad Vendégeket.

Az elkövetkezendő napokban Kollégáink felveszik a kapcsolatot a közeljövőben foglalással rendelkező Vendégeinkkel.
Foglalásmódosítással, vagy egyéb kérdéseikkel, kéréseikkel forduljanak bizalommal Kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek egyikén: