News and Current Issues



Védettségi igazolvánnyal és védettségi applikációval kapcsolatos információk




Kedves Vendégeink!

Szállodánk Magyarország Kormányának rendelete értelmében 2021. május 22-től az oltással rendelkező Vendégeink védettségének igazolására a kártya alapú védettségi igazolvány mellett, az EESZT Védettségi Igazolvány Applikációt is elfogadja. Kérjük, hogy az applikációt elsősorban abban az esetben használják, ha még nem áll rendelkezésükre a plasztik kártya alapú védettségi igazolvány.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vírusfertőzésen való átesés igazolására a jövőben is kizárólag a védettségi igazolvány (plasztik kártya) fogadható el.

Az EESZT applikáció használata regisztrációhoz kötött, valamint ügyfélkapu szükséges hozzá.

Külföldi védettségi igazolvány azokból az országokból érkező vendég esetében fogadható el, mely országok a védettségi igazolások kölcsönös elfogadásáról szóló KKM rendeletben szerepelnek, ezen országok listája megtalálható a kormány.hu oldalon.

A védettségi igazolvány/igazolás továbbra is csak arcképes igazolvánnyal együtt érvényes, mely lehet személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél.






Újra vár a hajdúszoboszlói nyár!




Kedves Vendégeink!

A korlátozások feloldásával szállodánk a megszokott módon, ám a higiéniai előírások és javaslatok betartásával üzemel!

Kültéri és beltéri medencéink, finn szaunánk, strandbüfénk várja a pihenni vágyókat! Gyógy- és wellness kezeléseink széles köréből választhatnak Vendégeink. 

Svédasztalos kínálatunkban mindenki megtalálhatja a kedvére való fogásokat. 

Hotel Hőforrás, ahol a nyugalom és a családias hangulat garantált!






ÚJRA NYIT A HOTEL HŐFORRÁS




Kedves Vendégeink!



Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy szállodánk 2020.06.26-tól ismételten fogadja Vendégeit!



Mint mindig, most is az Önök elégedettsége és biztonsága az első számunkra, így a járványügyi helyzetben hozott rendeletek és higiéniai előírások maximális betartásával várjuk a pihenni vágyókat.

A jelenleg érvényben lévő rendeletek értelmében Vendégeink kültéri medencéinket (úszó-, tanmedence, gyermekpancsoló) a távolságtartás szabályait betartva, szabadon használhatják, strand büfénk is nyitva tart, azonban szállodánk beltéri fürdőrészlege, ideértve a gyógy- és pezsgőmedencét, valamint a finn szaunát átmenetileg nem üzemel, gyógykezeléseink közül a víz alatti vízsugármasszázs (tangentor) pedig nem vehető igénybe.

Érkezés előtt minden kedves Vendégünket írásban tájékoztatjuk a szállodában érvényes higiéniai és egyéb intézkedésekről, valamint az étkezések, gyógykezelések és a fürdőhasználat igénybevételének módjáról.



ERZSÉBET UTALVÁNY ELFOGADÓHELY




Tisztelt Vendégeink!

2020.03.30-tól 2020.08.15-ig lehetőségük van az alábbi weboldalon keresztül lefoglalni pihenésüket ERZSÉBET UTALVÁNYUK BEVÁLTÁSÁVAL

https://erzsebet.szallas.hu/

A keresőben írják be, hogy Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló, válasszák ki az érkezés és távozás napját és kattitsanak a keresés gombra. 

Szállodánk bármely csomagajánlata esetén beváltható az utalvány! A különbözetet pedig elegendő a helyszínen fizetniük!

AJÁNLJUK SZÍVES FIGYELMÜKBE 4=5 AKCIÓS AJÁNLATUNKAT, mely keretében vasárnaptól péntekig 5 éjszakát pihenhetnek szállodánkban, félpanziós ellátással és gyógykezelések igénybevételével. 

Foglalásban kérje Kollégáink segítségét a +36 52 362 144-es telefonszámon!



Tájékoztató




Kedves Vendégeink!

A fokozódó járványügyi helyzetre való tekintettel ezúton szeretnénk tájékoztatni kedves Vendégeinket, hogy az Önök és Kollégáink, valamint Családjaik egészségének megóvása érdekében szállodánk vezetősége úgy határozott, hogy a Hotel Hőforrás szálloda a mai naptól bizonytalan ideig üzemszünetet tart és nem fogad Vendégeket.

Az elkövetkezendő napokban Kollégáink felveszik a kapcsolatot a közeljövőben foglalással rendelkező Vendégeinkkel.
Foglalásmódosítással, vagy egyéb kérdéseikkel, kéréseikkel forduljanak bizalommal Kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek egyikén: