4=5 akciós ajánlat!

Gyógyüdülés pénztárcabarát áron!

LEGNÉPSZERŰBB AJÁNLATUNK

Szakorvosi vizsgálat helyben
Beutaló nélkül
Gyógykezelések

Egészen karácsonyig igénybe veheti gyógyszolgáltatásainkat!

már 43.200 Ft/fő/5 éj ártól!Fedezze fel Hajdúszoboszló egyedülálló gyógyszállodáját!

Árak Ft/fő/éj
 2021.11.28-2021.12.24.

 klubkartya.png

Akár 15% kedvezmény**!
 Kétágyas szoba egy fő részére
 10 320
 Kétágyas szoba
 8 640
 Pótágy  7 760
Áraink a foglaltság függvényében változhatnak!

gygyszatkollzs.jpg

Gyógyvizes Wellness | Finom Helyi Ételek | Kedvező árak | Foglaljon még ma!

arkalkulacio_2_perc.png

Az ajánlat tartalma:

 • szállás vasárnapi érkezéssel és pénteki távozással, félpanzióval (reggeli és ebéd vagy vacsora)
 • beltéri gyógy- és pezsgőmedence, finn szauna használata, 
 • májustól szeptember végéig* kültéri medencék használata (úszó- és tanmedence, gyermekpancsoló
*/a medencék nyitásának és zárásának dátuma az időjárás függvényében változhat)
 • min. 5 éjszaka esetén díjmentes parkolás /közvetlen foglalások esetén/
 • felnőtt személyenként egy 1.000 Ft értékű masszázskupon, mely felhasználható minden 5.000 Ft összértékű wellness kezelés igénybe vétele esetén,
 • WIFI a szálloda közösségi terében


TB által támogatott kezelések, még beutaló sem szükséges!

Minimum 4 éjszaka eltöltése esetén napi 4 kezelés már 1.500 Ft/fő áron elérhető!Gyógykezeléseinkért kattintson IDE!

gygy1.jpg

Természetesen várjuk a külföldről érkező vendégeinket is, akik nem rendelkeznek Magyarországon érvényes társadalombiztosítással! Az ajánlat foglalásának feltétele az esetükben is gyógykezelések igénybevételéhez kötött.

Amennyiben csak napi 1 darab kezelést kívánnak igénybe venni, úgy az alábbi árak érvényesek:
 • Szakorvosi vizsgálat: 16 Euro
 • Kezelés: 12 Euro/fő/db

Kúracsomagok igénybevétele esetén: az ár tartalmazza a szakorvosi vizsgálatot
 • 10 kezeléses csomag: 115 Euro/fő
 • 15 kezeléses csomag: 150 Euro/fő
 • 20 kezeléses csomag: 175 Euro/fő
 • 30 kezeléses csomag: 235 Euro/fő

További információk: 

*Az ajánlat kizárólag vasárnapi érkezés esetén, illetve napi min. 1 fürdőkezelés/fő (gyógymasszázs, iszappakolás, víz alatti csoportos gyógytorna) igénybevételével foglalható. A tangentor kezelés átmenetileg nem vehető igénybe. Az ajánlat további éjszakákkal a szálloda 5-6 éjszakás, vagy min. 7 éjszakás ajánlatának megfelelően hosszabbítható. Az ár és az ajánlat nem tartalmazza a kötelezően felvenni szükséges gyógykezelések önköltségi díját. A fenti árak már tartalmazzák a plusz egy éjszaka után járó kedvezményt. Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy a fürdőkezelések igénybevételének első napja a hétfői, míg utolsó napja a pénteki nap. A kiírt kezelések önköltsége a fel nem használt kezelések esetén is fizetendő. Ennek hiányában az akciós ár nem érvényesíthető. A fenti pótágyár kizárólag felnőtt Vendégeink esetén érvényes (kiknek esetében szintén szükséges a kezelés igénybevétele), gyermekek (14 éves korig) esetén a szálloda aktuális időszaki ajánlatának pótágyára számítandó. Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy TB által támogatott gyógykezelés szállodánkban kizárólag 18 éves kor felett vehető igénybe, hozott beutaló esetén is. 
**A kedvezmény mértéke a klubkártyán lévő pontoktól függ. Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre.


Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy az érkezés napján első étkezésnek, kizárólag a vacsora választható.

Az idegenforgalmi adó kormányrendelet értelmében 2021.07.01-től ismételten fizetendő. Mértéke, 500 Ft/fő/éjszaka (18 éves kor felett).

Fürdőköpeny bérlés: 200 Ft/nap/fő
Parkolás (zárt, de nem őrzött parkolóban): 700 Ft/autó/éj
Szoba kései elhagyása (16.00-ig a szabad helyek függvényében)*: 5.000 Ft
Kései kijelentkezés (szoba elhagyását követően csomagszoba és öltözőszekrény biztosított): díjmentes
Kisállat felár (max. 10 kg-ig): 2.000 Ft/kisállat/éj
*Igényüket előzetesen telefonon, vagy e-mailben, illetve a helyszínen elutazáskor is szíveskedjenek jelezni.

Kései kijelentkezés és a szoba kései elhagyása

A kései kijelentkezés keretén belül a szoba elhagyását követően (10.00 után) vendégeinknek lehetőségük van öltözőszekrény és csomagszoba használatára, így szolgáltatásainkat akár az elutazás napján is díjmentesen élvezhetik!
Amennyiben az Önök által lefoglalt szobába az Önök utazásának napján nem érkezik új vendég úgy a hivatalos 10 óra helyett felár ellenében 16 óráig maradhatnak a szobában! A szoba kései elhagyásának díja: 5.000 Ft/szoba. Ha van érkező vendég az Önök szobájába, úgy sajnos nem tudjuk biztosítani a szoba kései elhagyásának lehetőségét! Kérjük, hogy szándékát foglaláskor, illetve az itt tartózkodás során is szíveskedjen jelezni, ellenkező esetben nem tudjuk biztosítani a szolgáltatást.

Érvényes 2018.04.01-től visszavonásig

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk a jelenlegi járványügyi helyzetben Magyarország Kormánya által hozott rendeletekben foglaltaknak megfelelően, maximális higiéniai előírásokat figyelembe véve várja Vendégeit 2020.06.26-tól. Számunkra Vendégeink biztonsága az első, így mindent megteszünk, hogy a lehető legnagyobb biztonságban a legkevesebb kellemetlenség mellett pihenhessenek.

Kedves Vendégeink!

2021. szeptember 1-től minden szálláshelynek, így szállodánknak is újabb adatszolgáltatási kötelezettségnek kell eleget tennie a kormány turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása értelmében. (Vendég Információs Zárt Adatbázis = VIZA).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szállodai bejelentkezéshez a Kormány 584/2021. (X. 14.) rendeletének köszönhetően 2021. október 29-től a veszélyhelyzet megszűnéséig nem kötelező a személyazonosító okmány bemutatása a 14 év alatti vendégek esetében.

A rendelet értelmében a törvényben előírt (A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény) személyes adatokat a szálláshely a 14 év alatti vendégek esetében képviselőjének (pl. szülő, gondviselő) nyilatkozata alapján is rögzítheti.

14 éves kort betöltött Vendégeink részére továbbra is kötelező a fényképes igazolvány megléte és bemutatása ugyanis a szállás elfoglalása, csak az okmányok bemutatása esetén lehetséges.

Kérjük, hogy utazás előtt mindenképpen ellenőrizzék ezen igazolványok meglétét, ugyanis a szállás elfoglalása, csak az okmányok bemutatása esetén lehetséges.

Megértésüket és együttműködésüket előre is nagyon köszönjük!