Meghitt karácsonyi ünnepek

Pihenjen az ünnepek alatt is a Hotel Hőforrás-ban!

Karácsonyi műsorral és meghitt ünnepi vacsorával várjuk Önt és kedves Családját!
Árak Ft/fő/éj

2021.12.20-2021.12.28.

  min. 3 éjszaka
esetén
min. 4 éjszaka
estén

Kétágyas szoba 1 fő részére
20 500
18 500
Kétágyas szobában
16 500
14 900
Pótágy
14 900
13 400
christmas-png-images-download-decorative-line-art-christmas-png-3575_682.png

 

zadir_arkalkulacio.jpg

Töltse szállodánkban az év legszebb ünnepét Családja körében!
 Ajándékozza meg Szeretteit meghitt hangulatban!

gmbk.png

  • Szállás kétágyas szobában 
  • Félpanziós ellátás, házias ízek (bőséges svédasztalos reggeli és vacsora),
  • Szenteste karácsonyi ünnepi műsor és vacsora* a Séf ajánlásával,
  • Szállodánk fürdőrészlegének használata a nyitvatartási idő függvényében: beltéri gyógy-, és pezsgőmedence, finn szauna, 
  • 12.25-én csokoládészökőkút gyümölcskóstolóval, 12.26-án teadélután forralt borral, teával és pogácsával,
  • Felnőtt személyenként egy 1.000 Ft értékű masszázskupon, mely felhasználható minden 5.000 Ft összértékű wellness kezelés igénybe vétele esetén, a kuponok egymással nem vonhatóak össze
  • Ingyenesen kölcsönözhető kártya- és társasjátékok, ingyenes Wifi elérhetőség a szálloda közösségi tereiben

 

Egyéb információk:

*12.24-én a vacsora két turnusban történik, tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy aznap ebédet nem szolgálunk fel éttermünkben.


Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, melynek mértéke: 500 Ft/fő/éj (18 éves kor felett fizetendő).

Fürdőköpeny bérlés: 200 Ft/nap/fő
Parkolás (zárt, de nem őrzött parkolóban): 700 Ft/autó/éj
Szoba kései elhagyása (16.00-ig a szabad helyek függvényében)*: 5.000 Ft
Kései kijelentkezés (szoba elhagyását követően csomagszoba és öltözőszekrény biztosított): díjmentes
Kisállat felár (max. 10 kg-ig): 2.000 Ft/kisállat/éj

*Igényüket előzetesen telefonon, vagy e-mailben, illetve a helyszínen elutazáskor is szíveskedjenek jelezni.

Kései kijelentkezés és a szoba kései elhagyása
A kései kijelentkezés keretén belül a szoba elhagyását követően (10.00 után) vendégeinknek lehetőségük van öltözőszekrény és csomagszoba használatára, így szolgáltatásainkat akár az elutazás napján is díjmentesen élvezhetik!
Amennyiben az Önök által lefoglalt szobába az Önök utazásának napján nem érkezik új vendég úgy a hivatalos 10 óra helyett felár ellenében 16 óráig maradhatnak a szobában! A szoba kései elhagyásának díja: 5.000 Ft/szoba. Ha van érkező vendég az Önök szobájába, úgy sajnos nem tudjuk biztosítani a szoba kései elhagyásának lehetőségét! Kérjük, hogy szándékát foglaláskor, illetve az itt tartózkodás során is szíveskedjen jelezni, ellenkező esetben nem tudjuk biztosítani a szolgáltatást.
Érvényes 2018.04.01-től visszavonásig.


Áraink az áfa összegét tartalmazzák, tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát a foglaltság függvényében fenntartjuk!
Fizetés módja: A kiemelt időszakra való tekintettel szállodánk előleget kér be vendégeitől. Az előleg mértéke a szállásdíj 30%-a. A fizetési határidő 2021.12.13. Amennyiben a foglalás időpontja az érkezést megelőző 30 napon belül van, úgy az előleg fizetési határideje a foglalástól számított 3 munkanap. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő készpénzzel/bankkártyával/ SZÉP kártyával (a hatályos jogszabályoknak megfelelően).
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk a jelenlegi járványügyi helyzetben Magyarország Kormánya által hozott rendeletekben foglaltaknak megfelelően, maximális higiéniai előírásokat figyelembe véve várja Vendégeit. Számunkra Vendégeink biztonsága az első, így mindent megteszünk, hogy a lehető legnagyobb biztonságban a legkevesebb kellemetlenség mellett pihenhessenek.

Kedves Vendégeink!

2021. szeptember 1-től minden szálláshelynek, így szállodánknak is újabb adatszolgáltatási kötelezettségnek kell eleget tennie a kormány turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása értelmében. (Vendég Információs Zárt Adatbázis = VIZA).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szállodai bejelentkezéshez a Kormány 584/2021. (X. 14.) rendeletének köszönhetően 2021. október 29-től a veszélyhelyzet megszűnéséig nem kötelező a személyazonosító okmány bemutatása a 14 év alatti vendégek esetében.

A rendelet értelmében a törvényben előírt (A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény) személyes adatokat a szálláshely a 14 év alatti vendégek esetében képviselőjének (pl. szülő, gondviselő) nyilatkozata alapján is rögzítheti.

14 éves kort betöltött Vendégeink részére továbbra is kötelező a fényképes igazolvány megléte és bemutatása ugyanis a szállás elfoglalása, csak az okmányok bemutatása esetén lehetséges.

Kérjük, hogy utazás előtt mindenképpen ellenőrizzék ezen igazolványok meglétét, ugyanis a szállás elfoglalása, csak az okmányok bemutatása esetén lehetséges.

Megértésüket és együttműködésüket előre is nagyon köszönjük!