Általános információk

Ismerje meg a Hotel Hőforrás általános információit

bortkp_5.png

Néhány általános információt szeretnénk a figyelmébe ajánlani, mely minden csomagunkra egyaránt érvényesek.

COVID-19 tájékoztató

Kedves Vendégeink!

Mint mindig, most is az Önök elégedettsége és biztonsága az első számunkra, így a járványügyi helyzetben hozott rendeletek és higiéniai előírások maximális betartásával várjuk a pihenni vágyókat.

Annak érdekében, hogy Vendégeink biztonságban érezhessék magukat szállodánkban a pihenésük alatt is, az alábbi higiéniai szabályokat vezettük be:

  • figyelemmel kísérjük a járványügyi helyzet alakulását, az ide vonatkozó rendeleteket és ajánlásokat
  • a közösségi terekben rendszeresen végzünk takarítást virucid hatású fertőtlenítőszerrel: kilincsek, kapaszkodók, közösségi mosdók, liftek, kapcsolók, pultok
  • a közösségi terekben virucid hatású kézfertőtlenítő szereket helyezünk ki
  • a szobák napi takarítása során alapos fertőtlenítés történik, kérjük, hogy ebben az időszakban lehetőleg ne használják a "Ne zavarjanak" táblát
  • fürdőrészlegünkön naponta több alkalommal fertőtlenítjük a kapaszkodókat és egyéb, gyakran használt felületeket

Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

A fenti információkat folyamatosan frissítjük, azok visszavonásig érvényesek.

Fürdő

Az úszómedencében kizárólag úszni tudó gyermek és felnőtt tartózkodhat. Egészségügyi okokra hivatkozva 14 éven aluli gyermek a gyógyvizes medencében nem tartózkodhat. A kültéri medencéinket időjárástól függően tartjuk nyitva. Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy medencéinket a gyermekpancsoló kivételével 3 éven aluli gyermekek egészségügyi okokból nem használhatják.


Fizetési lehetőség


Hogy minél kényelmesebb legyen vendégeink számára a fizetés lehetősége, több módját is választhatják. Fizethetnek készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával (a hatályos jogszabály alapján) is a helyszínen.


Klubkártya információk

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy klubkártya kedvezményt, a kártya igénylésekor/átvételekor esedékes tartózkodás során kizárólag pontgyűjtés formájában tudják érvényesíteni.
Pontfelhasználás a legközelebbi, közvetlenül Szállodáinknál megtett foglalás esetén válik lehetségessé.

KÉRJÜK, NE FELEJTSE OTTHON KLUBKÁRTYÁJÁT, mellyel akár 15% kedvezményt is kaphat számlája végösszegéből (kivéve idegenforgalmi adó, gyógykezelések)! Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy kubkártya kedvezményként a pontgyűjtést, valamint pont felhasználást a jövőben kizárólag a saját névre szóló klubkártya helyszíni felmutatásával tudják érvényesíteni. /A tájékoztatás nem teljeskörű, érdeklődjenek Kollégáinknál!/

Gyermekkedvezmény

Családos vendégeink gyermekkedvezményeinket is igénybe vehetik:
  • 0-3 éves korig ingyen biztosítjuk a gyermekek szállását és étkezését
  • 3-9.99 éves kor között 50% engedményt biztosítunk a szállásból és az étkezésből
  • 10-13.99 éves kor között 30% engedményt biztosítunk a szállásból és az étkezésből

Egyéb információk


Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, melynek mértéke: 500 Ft/fő/éj (18 éves kor felett fizetendő).

Fürdőköpeny bérlés: 200 Ft/nap/fő
Parkolás (zárt, de nem őrzött parkolóban): 700 Ft/autó/éj
Szoba kései elhagyása (16.00-ig a szabad helyek függvényében)*: 5.000 Ft
Kései kijelentkezés (szoba elhagyását követően csomagszoba és öltözőszekrény biztosított): díjmentes
Kisállat felár (max. 10 kg-ig): 2.000 Ft/kisállat/éj

*Igényüket előzetesen telefonon, vagy e-mailben, illetve a helyszínen elutazás napján is szíveskedjenek jelezni.


Kései kijelentkezés és a szoba kései elhagyása

A kései kijelentkezés keretén belül a szoba elhagyását követően (10.00 után) vendégeinknek lehetőségük van öltözőszekrény és csomagszoba használatára, így szolgáltatásainkat akár az elutazás napján is díjmentesen élvezhetik!

Amennyiben az Önök által lefoglalt szobába az Önök utazásának napján nem érkezik új vendég úgy a hivatalos 10 óra helyett felár ellenében 16 óráig maradhatnak a szobában! A szoba kései elhagyásának díja: 5.000 Ft/szoba. Ha van érkező vendég az Önök szobájába, úgy sajnos nem tudjuk biztosítani a szoba kései elhagyásának lehetőségét! Kérjük, hogy szándékát foglaláskor, illetve az itt tartózkodás során is szíveskedjen jelezni, ellenkező esetben nem tudjuk biztosítani a szolgáltatást.

Érvényes 2022.03.01-től visszavonásig.

Ismerje meg a Hotel Hőforrás szolgáltatásait és ajánlatait >