Általános információk

Ismerje meg a Hotel Hőforrás általános információit

bortkp_5.png

Néhány általános információt szeretnénk a figyelmébe ajánlani, mely minden csomagunkra egyaránt érvényesek.

Kedves Vendégeink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy szállodánk 2020.06.26-tól ismételten fogadja Vendégeit!

Mint mindig, most is az Önök elégedettsége és biztonsága az első számunkra, így a járványügyi helyzetben hozott rendeletek és higiéniai előírások maximális betartásával várjuk a pihenni vágyókat.

A jelenleg érvényben lévő rendeletek értelmében Vendégeink kültéri medencéinket (úszó-, tanmedence, gyermekpancsoló) a távolságtartás szabályait betartva, szabadon használhatják, strand büfénk is nyitva tart, azonban szállodánk beltéri fürdőrészlege, ideértve a gyógy- és pezsgőmedencét, valamint a finn szaunát átmenetileg nem üzemel, gyógykezeléseink közül a víz alatti vízsugármasszázs (tangentor) pedig nem vehető igénybe.

Érkezés előtt minden kedves Vendégünket írásban tájékoztatjuk a szállodában érvényes higiéniai és egyéb intézkedésekről, valamint az étkezések, gyógykezelések és a fürdőhasználat igénybevételének módjáról.

Annak érdekében, hogy Vendégeink biztonságban érezhessék magukat szállodánkban a pihenésük alatt is, az alábbi higiéniai szabályokat vezettük be:

 • figyelemmel kísérjük a járványügyi helyzet alakulását, az ide vonatkozó rendeleteket és ajánlásokat
 • a közösségi terekben rendszeresen végzünk takarítást virucid hatású fertőtlenítőszerrel: kilincsek, kapaszkodók, közösségi mosdók, liftek, kapcsolók, pultok
 • Kollégáink maszkot és bizonyos területeken kesztyűt viselnek a napi munkavégzés során
 • a zsúfoltság elkerülése érdekében a szálloda befogadóképességét maximalizáljuk, így ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy fix szobaszámú szobákat nem áll módunkban biztosítani
 • a közösségi terekben táblákkal jelezzük a távolságtartásra vonatkozó szabályokat (1,5 m távolság tartása indolkolt), továbbá virucid hatású kézfertőtlenítőt helyezünk ki több helyen is
 • a szobák napi takarítása során alapos fertőtlenítés történik, kérjük, hogy ebben az időszakban ne használják a "Ne zavarjanak" táblát
 • fürdőrészlegünkön folyamatosan fertőtlenítjük a kapaszkodókat és egyéb, gyakran használt felületeket
 • szállodánk éttermében a Vendégek úgy kerülnek leültetésre, hogy a szomszédos asztaltársaságban ülő vendégektől a távolság legalább 1,5 méter legyen

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Kormányzati döntés értelmében 2020.12.31-ig Vendégeink mentesülnek az idegenforgalmi adó fizetése alól, továbbá szállodánk a meglévő és jövőbeli foglalások lemondási feltételeit rugalmasan kezeli.

Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

A fenti információkat folyamatosan frissítjük, azok visszavonásig érvényesek.

Az úszómedencében kizárólag úszni tudó gyermek és felnőtt tartózkodhat. Egészségügyi okokra hivatkozva 14 éven aluli gyermek a gyógyvizes medencében nem tartózkodhat. A kültéri medencéinket időjárástól függően tartjuk nyitva. Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy medencéinket a gyermekpancsoló kivételével 3 éven aluli gyermekek egészségügyi okokból nem használhatják.

Hogy minél kényelmesebb legyen vendégeink számára a fizetés lehetősége, több módját is választhatják. Fizethetnek készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával (a hatályos jogszabály alapján) is a helyszínen.

Családos vendégeink gyermekkedvezményeinket is igénybe vehetik:
 • 0-3 éves korig ingyen biztosítjuk a gyermekek szállását és étkezését
 • 3-9.99 éves kor között 50% engedményt biztosítunk a szállásból és az étkezésből
 • 10-13.99 éves kor között 30% engedményt biztosítunk a szállásból és az étkezésből

Csomagáraink ünnepi időszaki érvényességéről érdeklődjenek elérhetőségeinken.

Egyéb információk:


Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, melynek mértéke: 500 Ft/fő/éj (18 éves kor felett fizetendő). Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Kormányzati döntés értelmében 2020.12.31-ig Vendégeink mentesülnek az idegenforgalmi adó fizetése alól, továbbá szállodánk a meglévő és jövőbeli foglalások lemondási feltételeit rugalmasan kezeli.

Fürdőköpeny bérlés: 150 Ft/nap/fő
Parkolás (zárt, de nem őrzött parkolóban): 500 Ft/autó/éj
Szoba kései elhagyása (16.00-ig a szabad helyek függvényében)*: 5.000 Ft
Kései kijelentkezés (szoba elhagyását követően csomagszoba és öltözőszekrény biztosított): díjmentes
Kisállat felár (max. 10 kg-ig): 2.000 Ft/kisállat/éj

*Igényüket előzetesen telefonon, vagy e-mailben, illetve a helyszínen elutazás napján is szíveskedjenek jelezni.


Kései kijelentkezés és a szoba kései elhagyása

A kései kijelentkezés keretén belül a szoba elhagyását követően (10.00 után) vendégeinknek lehetőségük van öltözőszekrény és csomagszoba használatára, így szolgáltatásainkat akár az elutazás napján is díjmentesen élvezhetik!

Amennyiben az Önök által lefoglalt szobába az Önök utazásának napján nem érkezik új vendég úgy a hivatalos 10 óra helyett felár ellenében 16 óráig maradhatnak a szobában! A szoba kései elhagyásának díja: 5.000 Ft/szoba. Ha van érkező vendég az Önök szobájába, úgy sajnos nem tudjuk biztosítani a szoba kései elhagyásának lehetőségét! Kérjük, hogy szándékát foglaláskor, illetve az itt tartózkodás során is szíveskedjen jelezni, ellenkező esetben nem tudjuk biztosítani a szolgáltatást.

Érvényes 2018.04.01-től visszavonásig.


Ismerje meg a Hotel Hőforrás szolgáltatásait és ajánlatait >