NYITÁSI AKCIÓ!

Töltsük meg együtt élettel a nyarat!

Május 02. és május 16. között AJÁNDÉK klubkártya pont 
Május 02. és május 30 között egyágyas felármentesség!

Rugalmas lemondási feltétel és előleg fizetés nélkül!


2021. 05.02-05.16. 

közötti időszakra foglaló Vendégeink részére

5.000 Ft értékű klubkártya pontot 

írunk jóvá!


Foglalja le bármely csomagajánlatunkat a kedvezményért!
zadir_arkalkulacio.jpg
*Az ajándék pontokat bármely, közvetlenül szállodánknál megtett (teleon, email, weboldal, levél) foglalás esetén jóváírjuk vendégeinknek, de azokat csak a következő tartózkodás alkalmával lehet felhasználni. A kedvezmény szobánként (egy szoba foglalásakor több kártya esetén is csak egy alkalommal járnak a pontok) érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. 

nyr1.jpg

EGYÁGYAS FELÁRMENTESSÉG

 

Foglaljon 2021.05.02-05.30-a közötti időszakra
(kivéve 2021.05.21-05.24)

és most ELENGEDJÜK az egyágyas felár összegét!


SPÓROLJON akár 25%-ot szállásdíjából!

*A kedvezmény más kedvezménnyel (pl.: klubkártya, nyitási kedvezmény, nem vonható össze). Klubkártya csak pontgyűjtésre használható!

erdekel-az-ajanlat.pngFelhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy Magyarország Kormánya által hozott 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet értélemében szállodánkban 2021. május 02-től az alábbi intézkedések érvényesek:
Felnőtt Vendégeinket kizárólag a koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas védettségi igazolvány bemutatásával fogadhatjuk. A védettség tényének ellenőrzése nem a foglaláskor, hanem a helyszínen az érkezéskor történik. Amennyiben Ön nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, vagy annak érvényessége lejárt, esetleg azt nem tudja a recepción bemutatni, úgy sajnos foglalását vissza kell utasítanunk.
A koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek a szállodán belül.

Szíves megértésüket ezúton is köszönjük!
Szeretettel várjuk Önöket!