Szenior Napok! Hajdúszoboszló egész évben vár!

50 év feletti Vendégeink részére

Egész éves kikapcsolódás a családias hangulatú Hotel Hőforrásban
Nem csak a 20 éveseké a világ!

min. 3 éjszaka esetén már 16.900 Ft/fő/éj ártól
+10% kedvezmény a napi 4 gyógykezeléses csomag árából!belteri_medence.jpg


Árak Ft/fő/éj*

2022.06.01-
2022.09.30.
/előlegköteles időszak/
    min. 3 éjszaka esetén

Kétágyas szoba egy fő részére

20 300

Kétágyas szoba

16 900

Pótágy
 
15 200
*Az akciós ajánlat abban az esetben érvényes, ha az egy szobában tartózkodó Vendégek közül legalább egy fő nyugdíjas, vagy 50. életévét betöltött személy, melyet igazolvánnyal igazol érkezéskor, a szálloda recepcióján. Áraink a foglaltság függvényében változhatnak! Aktuális áraink a 2022.04.05-től beérkező foglalásokra érvényesek.

gygy1.jpg

Az ajánlat tartalma

 • szállás kétágyas szobában
 • üdvözlőital (elfogyasztható az érkezés napján, de legkésőbb a szobaszámla rendezéséig)
 • félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és ebéd, vagy vacsora)
 • beltéri gyógy- és pezsgőmedence, finn szauna használata, 
 • májustól szeptember végéig* kültéri medencék használata (úszó- és tanmedence)
  */a kültéri medencék nyitásának és zárásának dátuma az időjárás függvényében változhat/
 • felnőtt személyenként egy 1.000 Ft értékű masszázskupon, mely felhasználható minden 5.000 Ft összértékű wellness kezelés igénybe vétele esetén
 • díjmentesen igénybevehető heti programokon való részvételi lehetőség (aquafittness, gerinctorna)
 • 10% kedvezmény a beutaló nélkül igénybevehető, TB által támogatott napi 4 gyógykezeléses csomag önköltségi árából (min. 4 kezelési nap esetén)
 • WIFI a szálloda területén
 • Áfa.


Ne maradjon le az év legjobb árairól, foglaljon most!rkalkulci_2.jpg

line.png


További szolgáltatásaink

Ép testben ép lélek!

Gyógycentrumunkban a következő gyógykezelések közül választhatnak egészségügyi problémájuknak megfelelően: orvosi masszázs, gyógytorna, víz alatti torna, iszappakolás, elektroterápiás kezelések, melyeket reumatológus szakorvosi felügyelet mellett, TAJ kártya ellenében, beutaló nélkül kedvezményesen vehetnek igénybe hétfőtől péntekig.

Bővebb információért gyógykezeléseinkről kattintson IDE!

gygy1.jpg
line.png
fejlc2.jpg
*Az ingyenes parkolás min. 5 éjszaka, weboldalunkon, telefonon, e-mailen keresztül történő foglalása esetén érvényes. 


Nyugalom, családias hangulat és igazi kikapcsolódás egy helyen!
További információ:

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy az érkezés napján első étkezésnek, kizárólag a vacsora választható.

Az idegenforgalmi adó mértéke, 500 Ft/fő/éjszaka (18 éves kor felett).

Az akciós ajánlat abban az esetben érvényes, ha az egy szobában tartózkodó Vendégek közül legalább egy fő nyugdíjas, vagy 50. életévét betöltött személy, melyet igazolvánnyal igazol érkezéskor, a szálloda recepcióján. A weboldalon megtett foglalás esetén a rendszer nem figyeli a Vendégek életkorát, annak beállítása sem lehetséges, így a jogosultságot csak a helyszínen figyelik a Kollégák. Amennyiben nem jogosult a kedves Vendég a kedvezményes ajánlatra, úgy a szálloda aktuális csomagára válik érvényessé.


Fürdőköpeny bérlés: 200 Ft/nap/fő
Parkolás (zárt, de nem őrzött parkolóban): 700 Ft/autó/éj
Szoba kései elhagyása (16.00-ig a szabad helyek függvényében)*: 5.000 Ft
Kései kijelentkezés (szoba elhagyását követően csomagszoba és öltözőszekrény biztosított): díjmentes
Kisállat felár (max. 10 kg-ig): 2.000 Ft/kisállat/éj

*Igényüket előzetesen telefonon, vagy e-mailben, illetve a helyszínen elutazáskor is szíveskedjenek jelezni.

Kései kijelentkezés és a szoba kései elhagyása

A kései kijelentkezés keretén belül a szoba elhagyását követően (10.00 után) vendégeinknek lehetőségük van öltözőszekrény és csomagszoba használatára, így szolgáltatásainkat akár az elutazás napján is díjmentesen élvezhetik!
Amennyiben az Önök által lefoglalt szobába az Önök utazásának napján nem érkezik új vendég úgy a hivatalos 10 óra helyett felár ellenében 16 óráig maradhatnak a szobában! A szoba kései elhagyásának díja: 5.000 Ft/szoba. Ha van érkező vendég az Önök szobájába, úgy sajnos nem tudjuk biztosítani a szoba kései elhagyásának lehetőségét! Kérjük, hogy szándékát foglaláskor, illetve az itt tartózkodás során is szíveskedjen jelezni, ellenkező esetben nem tudjuk biztosítani a szolgáltatást.

Érvényes 2018.04.01-től visszavonásig.

KÉRJÜK, NE FELEJTSE OTTHON KLUBKÁRTYÁJÁT, mellyel akár 15% kedvezményt is kaphat számlája végösszegéből (kivéve idegenforgalmi adó, gyógykezelések)! Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy kubkártya kedvezményként a pontgyűjtést, valamint pont felhasználást a jövőben kizárólag a saját névre szóló klubkártya helyszíni felmutatásával tudják érvényesíteni. /A tájékoztatás nem teljeskörű, érdeklődjenek Kollégáinknál!/

Kedves Vendégeink!

2021. szeptember 1-től minden szálláshelynek, így szállodánknak is újabb adatszolgáltatási kötelezettségnek kell eleget tennie a kormány turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása értelmében. (Vendég Információs Zárt Adatbázis = VIZA).
A jelenleg érvényben lévő rendelet értelmében a törvényben előírt személyes adatokat a szálláshely a 14 év alatti vendégek esetében képviselőjének (pl. szülő, gondviselő) nyilatkozata alapján is rögzítheti.
Kérjük, hogy utazás előtt mindenképpen ellenőrizzék ezen igazolványok meglétét, ugyanis a szállás elfoglalása, csak az okmányok bemutatása esetén lehetséges.
További információ: https://vizainfo.hu/vendegek

Koronavírus tájékoztató:


Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk a jelenlegi járványügyi helyzetben Magyarország Kormánya által hozott rendeletekben foglaltaknak megfelelően, maximális higiéniai előírásokat figyelembe véve várja Vendégeit. Számunkra Vendégeink biztonsága az első, így mindent megteszünk, hogy a lehető legnagyobb biztonságban a legkevesebb kellemetlenség mellett pihenhessenek.