Hírek, aktualitásokTájékoztatás személyes adatok rögzítéséről
Kedves Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok* értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgálatást igénybe vevő
minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő
szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.

Bővebb információ >>Újra szabad a nyár!
Kedves Vendégeink!
 
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Kormányának rendelkezése értelmében, mivel a beoltottak száma elérte az 5,5 millió főt, 2021. július 03-tól szállodánk védettségi igazolvány nélkül is fogadhatja belföldi és külföldi Vendégeit.
 
Természetesen nem csak szállóvendégeinkre igaz ez, hanem a fürdőzni és ebédelni vágyó, valamint a gyógykezelést igénybe vevő külsős Vendégeinkre is.
 
A maszk használata szállodánk szolgáltatásait igénybe vevő Vendégeink számára nem kötelező.

Szabad helyeink iránt érdeklődjön közvetlen elérhetőségeink egyikén +36 52 362 144 , ertekesites@hotelhoforras.hu, vagy weboldalunkon, a www.hotelhoforras.hu címen.

Újra vár a hajdúszoboszlói nyár!
Kedves Vendégeink!

A korlátozások feloldásával szállodánk a megszokott módon, ám a higiéniai előírások és javaslatok betartásával üzemel!

Kültéri és beltéri medencéink, finn szaunánk, strandbüfénk várja a pihenni vágyókat! Gyógy- és wellness kezeléseink széles köréből választhatnak Vendégeink. 

Svédasztalos kínálatunkban mindenki megtalálhatja a kedvére való fogásokat. 

Hotel Hőforrás, ahol a nyugalom és a családias hangulat garantált!


ÚJRA NYIT A HOTEL HŐFORRÁS
Kedves Vendégeink!Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy szállodánk 2020.06.26-tól ismételten fogadja Vendégeit!Mint mindig, most is az Önök elégedettsége és biztonsága az első számunkra, így a járványügyi helyzetben hozott rendeletek és higiéniai előírások maximális betartásával várjuk a pihenni vágyókat.

A jelenleg érvényben lévő rendeletek értelmében Vendégeink kültéri medencéinket (úszó-, tanmedence, gyermekpancsoló) a távolságtartás szabályait betartva, szabadon használhatják, strand büfénk is nyitva tart, azonban szállodánk beltéri fürdőrészlege, ideértve a gyógy- és pezsgőmedencét, valamint a finn szaunát átmenetileg nem üzemel, gyógykezeléseink közül a víz alatti vízsugármasszázs (tangentor) pedig nem vehető igénybe.

Érkezés előtt minden kedves Vendégünket írásban tájékoztatjuk a szállodában érvényes higiéniai és egyéb intézkedésekről, valamint az étkezések, gyógykezelések és a fürdőhasználat igénybevételének módjáról.ERZSÉBET UTALVÁNY ELFOGADÓHELY
Tisztelt Vendégeink!

2020.03.30-tól 2020.08.15-ig lehetőségük van az alábbi weboldalon keresztül lefoglalni pihenésüket ERZSÉBET UTALVÁNYUK BEVÁLTÁSÁVAL

https://erzsebet.szallas.hu/

A keresőben írják be, hogy Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló, válasszák ki az érkezés és távozás napját és kattitsanak a keresés gombra. 

Szállodánk bármely csomagajánlata esetén beváltható az utalvány! A különbözetet pedig elegendő a helyszínen fizetniük!

AJÁNLJUK SZÍVES FIGYELMÜKBE 4=5 AKCIÓS AJÁNLATUNKAT, mely keretében vasárnaptól péntekig 5 éjszakát pihenhetnek szállodánkban, félpanziós ellátással és gyógykezelések igénybevételével. 

Foglalásban kérje Kollégáink segítségét a +36 52 362 144-es telefonszámon!Tájékoztató
Kedves Vendégeink!

A fokozódó járványügyi helyzetre való tekintettel ezúton szeretnénk tájékoztatni kedves Vendégeinket, hogy az Önök és Kollégáink, valamint Családjaik egészségének megóvása érdekében szállodánk vezetősége úgy határozott, hogy a Hotel Hőforrás szálloda a mai naptól bizonytalan ideig üzemszünetet tart és nem fogad Vendégeket.

Az elkövetkezendő napokban Kollégáink felveszik a kapcsolatot a közeljövőben foglalással rendelkező Vendégeinkkel.
Foglalásmódosítással, vagy egyéb kérdéseikkel, kéréseikkel forduljanak bizalommal Kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek egyikén: