TÁJÉKOZTATÁS - Covid-19 intézkedések

Töltsük meg együtt élettel a nyarat!

Kedves Vendégeink!


Szállodánk 2021. május 02-től újból fogadja Vendégeit!


jranyits1.jpg


Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy Magyarország Kormánya által hozott 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet értelmében szállodánkban 2021. május 02-től az alábbi intézkedések érvényesek:

Felnőtt Vendégeinket kizárólag a koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas védettségi igazolvány bemutatásával fogadhatjuk.
A védettség tényének ellenőrzése nem a foglaláskor, hanem a helyszínen az érkezéskor történik. A védettség igazolása során szállodánk recepciós Kollégája kérheti a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, útlevél) bemutatását is. Ugyanez az eljárás a védettséget igazoló Vendégekkel együtt érkező, hatodik életévet betöltött, de a tizennyolcadikat még be nem töltött gyermekekre is. A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzését mellőzzük, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.

Amennyiben Ön nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, vagy annak érvényessége lejárt, esetleg azt nem tudja a recepción bemutatni vagy a bemutatást megtagadja, úgy sajnos foglalását vissza kell utasítanunk.

A koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek a szállodán belül. 

Étterem

A hatályos rendeletek értelmében védettségi igazolvánnyal rendelkező külsős Vendégeink - nem szállóvendégek - és a felügyeletük alá tartozó 18. életévüket be nem töltött gyermekek a szálloda éttermének belső helyiségében az asztalnál ülve, a megvásárolt étel és ital elfogyasztásának időtartama alatt, illetve a teraszon nem kötelesek maszk viselésére (a' la carte étkezés, Napfény menü). 

A védettség tényének ellenőrzése a helyszínen az érkezéskor történik. A védettség igazolása során szállodánk Kollégái kérhetik a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, útlevél) bemutatását is. Ugyanez az eljárás a védettséget igazoló Vendégekkel együtt érkező, hatodik életévet betöltött, de a tizennyolcadikat még be nem töltött gyermekekre is. A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzését mellőzzük, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.

Védettségi igazolávánnyal nem rendelkező Vendégeink kizárólag éttermünk teraszán fogyaszthatják el a megvásárolt ételt és italt. Amennyiben a teraszon nincs lehetőség fizetésre, valamint a mellékhelység használatának idejére a nem védett Vendégek maszkban bemehetnek az étterembe. 

Fürdő

Szállodánk fürdőrészlegét felnőtt Vendégeink kizárólag érvényes védettségi igazolás bemutatása ellenében látogathatják. A védettség tényének ellenőrzése a helyszínen az érkezéskor történik. A védettség igazolása során szállodánk recepciós Kollégája a fürdőjegy megvásárlásakor kérheti a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, útlevél) bemutatását is. Ugyanez az eljárás a védettséget igazoló Vendégekkel együtt érkező, hatodik életévet betöltött, de a tizennyolcadikat még be nem töltött gyermekekre is. A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzését mellőzzük, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.

A hivatkozott jogszabály értelmében további intézkedésig

- a szálláshelyen tilos zenés, táncos rendezvényt szervezni, illetve tartani,
- a szálláshelyen családi esemény vagy magánrendezvény abban az esetben szervezhető, illetve tartható, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.



Vendégeink minden szolgáltatásunkat korlátlanul élvezhetik a nyitást követően.
 
Kültéri úszómedencék, valamint a strandbüfé nyitása várhatóan május közepén,végén történik.

Élvezze velünk Ön is a nyarat! Garantáljuk a rugalmas és biztonságos módosítási, illetve lemondási feltételeket!  


legnpszerbb_ajnlataink.png


Szállodánkban Vendégeink nyugodt kikapcsolódása érdekében továbbra is maximális figyelmet fordítunk a higiéniai előírások betartására.

A koronavírussal kapcsolatos részletes tájékoztatónk a szállodánkban érvényes előírásokkal együtt megtalálható a recepción, valamint a szálloda halljában. 

Amennyiben kérdése, vagy kérése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal!

+36 52 362 144

Sok szeretettel várjuk!  

Üdvözlettel, 

A Hotel Hőforrás szálloda vezetősége és minden Kollégája

A fenti információkat folyamatosan frissítjük a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően és értesítjük Önöket a legfrissebb változásokról.