Mit nyújt Önnek a Hotel Hőforrás?

Foglaljon a szálloda saját weboldalán extra kedvezményekért!

MEGÉRI HAJDÚSZOBOSZLÓ EGYEDÜLÁLLÓ GYÓGYSZÁLLODÁJÁT VÁLASZTANIA!

 • kiváló ár-érték arány
 • gyógyászati kezelések szakorvosi felügyelettel, még beutaló sem szükséges
 • beltéri gyógymedence a hajdúszoboszlói gyógyvíz erejével, pezsgőmedence és finn szauna
 • félpanziós ellátás keretében házias ízek és tradícionális magyar ételek* a nyári időszakban igazi strandhangulattal várjuk Vendégeinket: trambulin, szabadtéri strandbüfé, napozóágyak, kültéri gyógy- és úszómedence, homokozó /nyitás és zárás dátuma az időjárás függvényében/
 • konferenciaterem céges és csoportos rendezvények lebonyolításához
 • kártya- és társasjátékok
 • állandó ingyenes mozgásprogramok (aquafitness, gerinctorna)
 • népszerű tematikus csomagajánatok (disznótor, élőzenés estek, 4=5 csomagajánlat gyógykezelésekkel
 •  

*Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk a jelenlegi járványügyi helyzetben a Magyarország Kormánya által hozott rendeletekben foglaltaknak megfelelően, maximális higiéniai előírásokat figyelembe véve üzemel. Ezáltal az étkezések módja a folyamatosan változó járványügyi helyzet miatt kidolgozás alatt áll, valamint szállodánk fürdőrészlege a jelenleg hatályos kormányrendeletek alapján üzemeltethető, így a rendeletben foglalt szabályok betartása mellett egynelőre csak kültéri medencéink várják a fürdőzni várókat. Beltéri medencéink, így a gyógyvizes medence, továbbá az élményelemek, finn szauna és a tangentor sem üzemelhetnek.

  weblap3.jpg

  Egész évben a legjobb csomagajánlatokkal és maximális kikapcsolódási lehetőségekkel várjuk kedves Vendégeinket!


  Csomagajánlatainkért kattintson IDE!

   

  rkalkulci_2.jpg

  Nyugalom, kikapcsolódás és a családias hangulat,
  ez a Hotel Hőforrás!

  line.png


  CSATLAKOZZON KLUBKÁRTYA PROGRAMUNKHOZ!

  Legyen részese Ön is a nagyszerű kedvezmények világának!


  egyszerű regisztráció - azonnal átvehető klubkártya - két szállodában való felhasználás

   

  klubkrtya_3.png


  Részletekért kattintson a piktogramokra!

  line.png

  Foglaljon közvetlenül a szálloda saját weboldalán (www.hotelhoforras.hu) és máris Öné 3 garantált ajándék! 

  Ne keresgéljen tovább! A szálloda saját weboldalán szereplő normál csomagajánlatok más közvetítőknél nem találhatóak meg alacsonyabb áron! 

  Üdvözlőital
  Minden kedves Vendégünk, aki közvetlenül szállodánknál (weboldal, telefon, levél, e-mail) foglalja le szállását érkezéskor személyenként egy fogadóital kupont kap ajándékba, melyet a szállodában való tartózkodása alatt, de legkésbb a szobaszámla kifizetéséig válthat be drinkbárunkban.

  Ingyenes parkolás
  Amennyiben közvetlenül szállodánknál foglalja le szállását minimum 5 éjszakára, úgy Önnek a parkolás díjmentes a szállodában való tartózkodás ideje alatt.

  Kései kijelentkezés és a szoba kései elhagyása


  A kései kijelentkezés keretén belül a szoba elhagyását követően (10.00 után) vendégeinknek lehetőségük van öltözőszekrény és csomagszoba használatára, így szolgáltatásainkat akár az elutazás napján is díjmentesen élvezhetik!

  Amennyiben az Önök által lefoglalt szobába az Önök utazásának napján nem érkezik új vendég úgy a hivatalos 10 óra helyett felár ellenében 16 óráig maradhatnak a szobában! A szoba kései elhagyásának díja: 5.000 Ft/szoba. Ha van érkező vendég az Önök szobájába, úgy sajnos nem tudjuk biztosítani a szoba kései elhagyásának lehetőségét! 
  Kérjük, hogy szándékát foglaláskor, illetve az itt tartózkodás során az elutazás napján is szíveskedjen jelezni, ellenkező esetben nem tudjuk biztosítani a szolgáltatást.

  Érvényes 2021.01.01-től visszavonásig.