Kiegészítő szolgáltatásaink

Válogasson kedvére szállodánk szolgáltatásaiból!

Szeretne pihenését még élvezetesebbé tenni? Válogasson kedvére szállodánk különböző szolgáltatási közül és foglalja le azokat gyorsan és egyszerűen csomagfoglalásakor!


Vegyen igénybe wellness maszázsokat szállodánk új masszázsrészlegén, ahol kellemes, nyugodt környezetben kapcsolódhat ki!


Frissítő masszázs


A 25 perc időtartam alatt a felső test átmasszírozása történik. A frissítő masszázs a bőr és az izmok vérellátására gyakorolt kedvező hatásával javítja az általános közérzetet.

Menedzser masszázs


A 25 perces nyugtató, feszültségoldó masszázs során elsősorban a nyak- és vállövi izmok fellazítása történik akupresszúrás pontokra gyakorolt nyomás által. Hatására javul az agy vérkeringése, ellazulnak a feszes izmok és oldja a feszültséget.

Talpreflex masszázs


A 25 perces talpmasszázs minden korosztály számára ajánlott. A masszázs célja az energetikai egyensúly helyreállítása, a testi harmónia megteremtése.Pezsgőbekészítés


Rendeljenek előre szállodánknál egy üveg pezsgőt és mire megérkeznek szobájukban várja Önöket a behűtött ital.

RózsabekészítésSzeretne Párjának kedveskedni egy szál vörös rózsával? Válassza kiegészítő szolgáltatásunkat és mire megérkeznek bekészítjük a választott virágot.