Wellness kezeléseink

Kényeztető masszázsok, kedvező ár, garantált kikapcsolódás!

spa.jpg


WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK – ÁRLISTA


ALOE VERA ENERGETIZÁLÓ ÉS  25 PERCES - 4.900 Ft
BŐRTÁPLÁLÓ MASSZÁZS 50 PERCES - 7.800 Ft

Az aloe vera az egyik legnépszerűbb gyógynövény, melyet a bőrápoló termékekben is megtalálhatunk. Nyugtatja ápolja, hidratálja és táplálja a bőrt, segíti az új sejtek képződését és a bőr regenerációját. Masszázsolaj formájában minden bőrtípushoz ajánlott, kihangsúlyozva az aloe vera 4 fő tulajdonságát: regeneráló, gyulladáscsökkentő, gombaölő és nem utolsó sorban antibiotikus hatását.

CITROMFÜVES ILLÓOLAJOS  25 PERCES - 4.900 Ft
STRESSZOLDÓ MASSZÁZS 50 PERCES - 7.800 Ft

Nyugtató, feszültségoldó hatásával a citromfű olaj az aromaterápia egyik gyöngyszeme.
Belégzése csökkenti a belső feszültséget. Felvidít, élénkít és energetizál, ugyanakkor kimerültség, idegi megterhelés és stressz esetén nyugtató hatással is bír.

NARANCS-FAHÉJAS 25 PERCES - 4.900 Ft AROMATERÁPIÁS MASSZÁZS 50 PERCES - 7.800 Ft
 
A narancs és fahéj masszázsolaj javítja a testfelszín vérellátását, ezért a narancsbőr (cellulit) gyógyulását is előmozdíthatja. A narancsolaj visszaadja a száraz vagy a zsíros bőr egyensúlyát, és növelheti a verejtékezést, így támogatja a mérgező anyagok távozását a bőrből.

BŐRTÁPLÁLÓ MASSZÁZS SZŐLŐMAGOLAJJAL 25 PERCES - 4.900 Ft 50 PERCES - 7.800 Ft
Ez a lágy technikával végzett masszázs egy tápláló, regeneráló szőlőmagolajat tartalmazó olajjal történik,amelytől a bőr visszanyeri rugalmasságát.
Relaxál és jó érzést ébreszt.

FRISSÍTŐ MASSZÁZS    25 PERCES - 4.500 Ft
50 PERCES - 6.800 Ft

A frissítő masszázs a bőr és az izmok vérellátására gyakorolt kedvező hatásával javítja az általános közérzetet.

TALPMASSZÁZS 25 PERCES - 4.500 Ft

Gyógyításra és megelőzésre egyaránt alkalmas módszer. Célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.

FRISSÍTŐ LÁB-ÉS TALPMASSZÁZS   50 PERCES - 6.900 Ft

A stressz, illetve a fájdalom elzárhatják az energiapályákat, a lábmasszázs viszont megszünteti a blokádokat. 
Az energia így újból szabadon áramolhat – javítva szervek vérellátását, továbbá megszüntetve a stresszt, a feszültséget és fájdalmat.

MENEDZSER MASSZÁZS
25 PERCES - 4.500 Ft

A menedzser masszázs a nyak, hát, vállak, karok és kezek feszültségre erősen reagáló területeire összpontosít. Nyugtató, stresszoldó masszázs, segítség a feszített tempójú életet élőknek.

HŰSÍTŐ MASSZÁZS                                                       25 PERCES - 4.900 Ft
GYÓGYNÖVÉNYES KRÉMMEL                                   50 PERCES - 7.800 Ft

A kezelést speciális többféle gyógynövénykivonatot tartalmazó masszázskrémmel végezzük, mely rozmaring, menthol, levendula kivonatokat tartalmaz, ezáltal üdítő, bemelegítő és bőrtápláló hatású. 

CSOKOLÁDÉ MASSZÁZS 25 PERCES - 4.500 Ft
50 PERCES - 6.900 Ft

A kellemes csokoládé illat a lelket, a kakaóvaj a testet és a bőrt kényezteti. Az E-vitamin növeli a bőr simaságát. A mandulaolaj ápolja, puhítja a bőrt, visszaadja annak rugalmasságát és lassítja a bőr öregedését. A kakaóvaj kiváló bőrápoló; megőrzi puhaságát, védi és hidratálja azt. Érzéki csábítás egy fárasztó, kimerítő nap után.

SALAKTALANÍTÓ,
MÉREGTELENÍTŐ MÉZMASSZÁZS
25 PERCES - 4.900 Ft

A masszázs során az adott testrészre felhelyezett méz segítségével jellegzetes vákuumhatást létesítünk. A mézet speciális fogásokkal dolgozzuk a bőrbe. A méz segít szabályozni a test energiaáramlását és visszaállítani az egészséges egyensúlyát. Erősen salaktalanító hatású.

NYIROK MASSZÁZS 30 PERCES - 4.500 Ft
70 PERCES - 9.800 Ft

A nyirokdrenázsmasszázs, egy speciális eljárás, amely megindítja a nyirokelfolyást, aktivizálja az egész nyirokrendszert, ezáltal elősegíti a salakanyagok kiválasztódást a szövetekből, és ezek elszállítását a nyirokereken keresztül. A szakképzett masszőr lágy, körkörös, nyomó, simító masszázsfogásaival a nyirokerekre pumpáló hatást fejt ki. A nyirokmasszázs hatására a szervezet egészségesebben működik, és az immunrendszer megerősödik.

TESTKEZELÉSTIBETI MÉZESMASSZÁZS 50 PERCES - 5.000 Ft

A kezelés során a mézet különböző olajak hozzáadásával lágy, lazító, relaxáló masszázsfogások alkalmazásával visszük fel a testre. A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti. Ezt a kezelést elsősorban bőrszépítő hatása miatt ajánljuk.

ÁRAINK ÉRVÉNYESEK: 2022.03.01-TŐL VISSZAVONÁSIG.