Wellness kezeléseink

Kényeztető masszázsok, kedvező ár, garantált kikapcsolódás!

spa.jpg

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK – ÁRLISTA


ALOE VERA ENERGETIZÁLÓ ÉS  25 PERCES - 4.000 Ft
BŐRTÁPLÁLÓ MASSZÁZS 50 PERCES - 6.200 Ft

Az aloe vera az egyik legnépszerűbb gyógynövény, mely nyugtatja, ápolja és hidratálja a bört, segíti az új sejtek képződését és a bőr regenerációját.

CITROMFÜVES ILLÓOLAJOS  25 PERCES - 4.000 Ft
STRESSZOLDÓ MASSZÁZS 50 PERCES - 6.200 Ft
Nyugtató, feszültségoldó hatásával a citromfűolaj az aromaterápia egyik gyöngyszeme.
Belégzése csökkenti a belső feszültséget.
NARANCS-FAHÉJAS 25 PERCES - 4.000 Ft AROMATERÁPIÁS MASSZÁZS 50 PERCES - 6.200 Ft
A narancs és fahéj masszázsolaj javítja a testfelszín vérállátást,
ezért a narancsbőr gyógyulását is előmozdítja.
BŐRTÁPLÁLÓ MASSZÁZS SZŐLŐMAGOLAJJAL 25 PERCES - 4.000 Ft 50 PERCES - 6.200 Ft
Ez a lágy technikával végzett masszázs egy tápláló, regeneráló szőlőmagolajat tartalmazó olajjal történik,
amelytől a bőr visszanyeri rugalmasságát. Relaxál és jó érzést ébreszt.

FRISSÍTŐ MASSZÁZS    25 PERCES - 3.000 Ft
50 PERCES - 4.700 Ft

A frissítő masszázs a bőr és az izmok vérellátására gyakorolt kedvező hatásával javítja az általános közérzetet.

TALPMASSZÁZS 25 PERCES - 3.300 Ft

Gyógyításra és megelőzésre egyaránt alkalmas módszer. Célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.

FRISSÍTŐ LÁB-ÉS TALPMASSZÁZS   50 PERCES - 5.000 Ft

A stressz, illetve a fájdalom elzárhatják az energiapályákat, a lábmasszázs viszont megszünteti a blokádokat. 
Az energia így újból szabadon áramolhat – javítva szervek vérellátását, továbbá megszüntetve a stresszt, a feszültséget és fájdalmat.

MENEDZSER MASSZÁZS
25 PERCES - 3.500 Ft

A menedzser masszázs a nyak, hát, vállak, karok és kezek feszültségre erősen reagáló területeire összpontosít. Nyugtató, stresszoldó masszázs, segítség a feszített tempójú életet élőknek.

HŰSÍTŐ MASSZÁZS                                                     25 PERCES - 4.000 Ft
GYÓGYNÖVÉNYES KRÉMMEL                                 50 PERCES - 6.200 Ft

A kezelést speciális többféle gyógynövénykivonatot tartalmazó masszázskrémmel végezzük, mely rozmaring, menthol, levendula kivonatokat tartalmaz, ezáltal üdítő, bemelegítő és bőrtápláló hatású. 

CSOKOLÁDÉ MASSZÁZS 25 PERCES - 4.000 Ft
50 PERCES - 6.200 Ft

A narancsos csokoládés masszázskrémmel végzett masszázs csodálatos illata hihetetlenül jó közérzettel ajándékozza meg, mely kényezteti a testet és a lelket.

SALAKTALANÍTÓ,
MÉREGTELENÍTŐ MÉZMASSZÁZS
25 PERCES - 4.000 Ft

A masszázs során az adott testrészre felhelyezett méz segítségével jellegzetes vákuumhatást létesítünk. A mézet speciális fogásokkal dolgozzuk a bőrbe. A méz segít szabályozni a test energiaáramlását és visszaállítani az egészséges egyensúlyát. Erősen salaktalanító hatású.

NYIROK MASSZÁZS 30 PERCES - 3.800 Ft
70 PERCES - 7.000 Ft

A nyirokdrenázsmasszázs, egy speciális eljárás, amely megindítja a nyirokelfolyást, aktivizálja az egész nyirokrendszert, ezáltal elősegíti a salakanyagok kiválasztódást a szövetekből, és ezek elszállítását a nyirokereken keresztül. A szakképzett masszőr lágy, körkörös, nyomó, simító masszázsfogásaival a nyirokerekre pumpáló hatást fejt ki. A nyirokmasszázs hatására a szervezet egészségesebben működik, és az immunrendszer megerősödik.


TESTKEZELÉSEKKÖPÖLYÖZÉS 25 PERCES - 4.000 Ft


A köpölyözés, más néven vákumterápia célja főképpen a salakanyagok eltávolítása. Ez a speciális ingerterápia ún. vákumos harangocskák segítségével végezhető el, melyeket a test különböző pontjaira helyezünk el. Az izmok kezelésére és véráram felpezsdítésére használjuk. Hatására a letapadások jól oldódnak, az izomcsomók lazulnak. Kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapításra, izomduzzanatok csökkentésére, a bőr és kötőszövet keringési zavara esetén.

kplyzs-800x515.jpg

DORN TERÁPIA 45 PERCES – 7.000 Ft
(HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG)

A Dorn terápia egy manuálisan végzett ízületi korrekciós technika, amely hatékonyan alkalmazható különböző fájdalmak, zsibbadás, aszimmetrikus testi reakciók, egyéb más gerinc problémák esetén. A gerinc területén adódó elváltozások okozhatnak belső szervi megbetegedést és pszichés rendellenességeket. Így a kezelés során akár különböző emésztési problémák, epebántalmak, fejfájás, fülzúgás is kezelhető.

cspfjdalom-nagykp.jpg

BREUSS MASSZÁZS 30 PERCES – 3.500 Ft
(HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG)

A masszázs terápia célja, könnyed és lágy fogások segítségével a szervezet testi, lelki, energetikai blokádjainak hatékony feloldása. A gerincen végzett masszázs hatására a hátizomzat ellazul, a porckorongok terhelése csökken, nyújtja és lazítja a gerincet, a mellette futó izmokat, kötőszövetet. Orbáncfű olajjal és a különböző lazító fogásokkal segítjük a porckorongok regenerációját. A kezelés segíti lelki és testi feszültségek oldását, és segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusainak működését.


DORN TERÁPIA BREUSS MASSZÁZZSAL 60 PERCES – 9.000 Ft
(HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG)

Dorn terápiánál végzett korrekciók előtt és után egyaránt jól alkalmazható a Breuss masszázs, amely segíti ellazítani az izmokat, a fájdalmakat csökkenteni, ezáltal felgyorsítva a regenerációt. A terápia előtt végzett masszázs könnyebbé, fájdalommentesebbé teszi a kezelést. A Dorn terápiát követő masszázs segít az ellazulásban, a regenerációban. A két módszer alkalmazható önálló kezelésként is, de hatékony a terápiával kiegészülve is.

KINEZIOLÓGIAI TAPASZ ÍZÜLETENKÉNT – 1000 Ft

A kinesiotape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni. A módszer lényege, hogy ezzel a szalaggal a saját testünk öngyógyító folyamatát aktiváljuk.

TIBETI MÉZESMASSZÁZS 50 PERCES - 5.000 Ft

A kezelés során a mézet különböző olajak hozzáadásával lágy, lazító, relaxáló masszázsfogások alkalmazásával visszük fel a testre. A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti. Ezt a kezelést elsősorban bőrszépítő hatása miatt ajánljuk.

NARANCSOS-CSOKOLÁDÉS 50 PERCES - 6.900 Ft

TESTKEZELÉS

A narancsos-csokoládés testkezelés egy kozmetikai kezelés, kényezteti a testet és a lelket, felébreszti az érzékeket. A csokoládé csodálatos illata hihetetlenül jó közérzettel ajándékozza meg. A cukorpeelinges bőrradírozást követő teljes testes testmasszázst ajánljuk, alakformálásra, bőrszépítésre, feszesítésre, stresszes állapotban lévőknek életerő fokozására.

ÁRAINK ÉRVÉNYESEK: 2019.05.01-TŐL VISSZAVONÁSIG.