Wellness kezeléseink

Kényeztető masszázsok, kedvező ár, garantált kikapcsolódás!


Felfrissülésre vágyik? Válogasson kedvére wellnesskezeléseinkből!
Masszázsrészlegünkön szakképzett masszőrök gondoskodnak vendégeink testi-lelki feltöltődéséről!

spa.jpg

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK – ÁRLISTA


FRISSÍTŐ MASSZÁZS    25 PERCES - 3.000 Ft
50 PERCES - 4.700 Ft

A frissítő masszázs a bőr és az izmok vérellátására gyakorolt kedvező hatásával javítja az általános közérzetet.

TALPMASSZÁZS 25 PERCES - 3.300 Ft

Gyógyításra és megelőzésre egyaránt alkalmas módszer. Célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.

FRISSÍTŐ LÁB-ÉS TALPMASSZÁZS   50 PERCES - 5.000 Ft

A stressz, illetve a fájdalom elzárhatják az energiapályákat, a lábmasszázs viszont megszünteti a blokádokat. Az energia így újból szabadon áramolhat – javítva szervek vérellátását, továbbá megszüntetve a stresszt, a feszültséget és fájdalmat.

MENEDZSER MASSZÁZS
25 PERCES - 3.500 Ft

A menedzser masszázs a nyak, hát, vállak, karok és kezek feszültségre erősen reagáló területeire összpontosít. Nyugtató, stresszoldó masszázs, segítség a feszített tempójú életet élőknek.

AROMAOLAJOS MASSZÁZS 25 PERCES - 4.000 Ft
(választható masszázsolajjal) 50 PERCES - 6.200 Ft

Lazító, stresszoldó, gyengéd testmasszázs melyhez az aktuális lelki állapothoz választott illóolajat, vagy azok kombinációit használjuk. Erősen kimerült, nagy stressznek kitett embereknek ajánljuk.

HŰSÍTŐ MASSZÁZS                                                     25 PERCES - 4.000 Ft
GYÓGYNÖVÉNYES KRÉMMEL                                 50 PERCES - 6.200 Ft

A kezelést speciális többféle gyógynövénykivonatot tartalmazó masszázskrémmel végezzük, mely rozmaring, menthol, levendula kivonatokat tartalmaz, ezáltal üdítő, bemelegítő és bőrtápláló hatású.

BŐRTÁPLÁLÓ MASSZÁZS SZŐLŐMAGOLAJJAL    25 PERCES - 4.000 Ft
50 PERCES - 6.200 Ft

Ez a lágy technikával végzett masszázs egy tápláló, regeneráló szőlőmagolajat tartalmazó olajjal történik, amelytől a bőr visszanyeri rugalmasságát. Relaxál és jó érzést ébreszt.

EGZOTIKUS STRESSZOLDÓ  25 PERCES - 4.000 Ft
FAHÉJAS MASSZÁZS 50 PERCES - 6.200 Ft

A fahéj Ceylonból származik és tradicionális keleti gyógyászatban évszázadok óta használatos növény. Ez a masszázs igazi felüdülést nyújt rohanó világunkban.

CSOKOLÁDÉ MASSZÁZS 25 PERCES - 4.000 Ft
50 PERCES - 6.200 Ft

A narancsos csokoládés masszázskrémmel végzett masszázs csodálatos illata hihetetlenül jó közérzettel ajándékozza meg, mely kényezteti a testet és a lelket.

SALAKTALANÍTÓ,
MÉREGTELENÍTŐ MÉZMASSZÁZS
25 PERCES - 4.000 Ft

A masszázs során az adott testrészre felhelyezett méz segítségével jellegzetes vákuumhatást létesítünk. A mézet speciális fogásokkal dolgozzuk a bőrbe. A méz segít szabályozni a test energiaáramlását és visszaállítani az egészséges egyensúlyát. Erősen salaktalanító hatású.

NYIROK MASSZÁZS 30 PERCES - 3.800 Ft
70 PERCES - 7.000 Ft

A nyirokdrenázsmasszázs, egy speciális eljárás, amely megindítja a nyirokelfolyást, aktivizálja az egész nyirokrendszert, ezáltal elősegíti a salakanyagok kiválasztódást a szövetekből, és ezek elszállítását a nyirokereken keresztül. A szakképzett masszőr lágy, körkörös, nyomó, simító masszázsfogásaival a nyirokerekre pumpáló hatást fejt ki. A nyirokmasszázs hatására a szervezet egészségesebben működik, és az immunrendszer megerősödik.

FORRÓ LÁVAKÖVES MASSZÁZS
30 PERCES - 4.000 Ft
60 PERCES - 6.500 Ft

A mozgások ritmusa és a kövek ereje a test egyedülálló, teljes ellazulását idézi elő. A masszázs során alkalmazott egészen lassú hullám és körmozgásokkal kényeztető, simogató meleg érzésen túl utat mutat egy abszolút mély ellazulás felé.

TIBETI MÉZESMASSZÁZS 50 PERCES - 5.000 Ft

A kezelés során a mézet különböző olajak hozzáadásával lágy, lazító, relaxáló masszázsfogások alkalmazásával visszük fel a testre. A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti. Ezt a kezelést elsősorban bőrszépítő hatása miatt ajánljuk.

NARANCSOS-CSOKOLÁDÉS 50 PERCES - 6.900 Ft
TESTKEZELÉS

A narancsos-csokoládés testkezelés egy kozmetikai kezelés, kényezteti a testet és a lelket, felébreszti az érzékeket. A csokoládé csodálatos illata hihetetlenül jó közérzettel ajándékozza meg.
A cukorpeelinges bőrradírozást követő teljes testes testmasszázst ajánljuk, alakformálásra, bőrszépítésre, feszesítésre, stresszes állapotban lévőknek életerő fokozására.

ÁRAINK ÉRVÉNYESEK: 2018.01.18-TÓL VISSZAVONÁSIG.