Gyógyászat és Fürdő

Gyógyuljon a reumások Mekkájában

Hajdúszoboszlón, a reumások Mekkájában található szállodánk különböző gyógyászati szolgáltatásokkal várja gyógyulni kívánó Vendégeit. Kezelések, masszázsok, tornák közül választhatnak egészségügyi problémájuknak megfelelően, melyet TB kártya ellenében, kedvezményesen is igénybe vehetnek Vendégeink. 
(A kedvezményesen igénybe vehető kezelésekről és azok árairól szállodánkba érkezésekor vagy telefonon is érdeklődhet, illetve IDE kattintva.)

A fürdőkúrát szállodánk erre kialakított részlegében próbálhatják ki. Kültéri és beltéri medencéink közül is választhatnak, ahol 36 fokos beltéri gyógyvizes és 32 fokos pezsgőmedence, 32 fokos kültéri* termálmedence, 25 méteres kültéri úszómedence,  és gyermekmedence is található. A kezelések után pedig szaunánkat és szoláriumunkat is igénybe vehetik. 

*(Kültéri medencéink május 1. és szeptember 30. között, míg a gyermekmedence július 1. és augusztus 31. között használható.)

gyogyaszat_3.jpg


Gyógycentrumunkban a következő gyógykezelések közül választhatnak:
  • orvosi masszázs
  • frissítő masszázs
  • gyógytorna
  • víz alatti torna
  • tangentor
  • iszappakolás
  • elektroterápia

Ezek a kezelések, fürdőkúrák gyógyító hatással vannak az ízületi gyulladásokra, a gerinc különféle gyulladásos megbetegedéseire, műtétek-törések utáni állapotra, sportsérülésekre, valamint jótékony hatással van még a nőgyógyászati megbetegedésekkel (pl. meddőséggel) küzdő Vendégeinkre is.

A gyógykezelések más-más területre és betegségre lehetnek jótékony hatással, így érdemes megfelelően tájékozódni ezekről. A Hőforrás Hotelben reumatológiai szakrendelést is igénybe vehetnek Vendégeink, hogy megfelelő kezelésben részesüljenek.

Szállodánkban reumatológus szakorvosi felügyelet mellett TAJ kártya ellenében kedvezményes áron vehetik igénybe vendégeink a különféle kezeléseket.

Ép testben ép lélek!

Vegyen igénybe kedvező árakon TB által támogatott kezeléseket, még beutaló sem szükséges!

Minimum 4 éjszaka eltöltése esetén napi 4 kezelés már 1.300 Ft/fő áron elérhető!

Bővebb információért kattintson IDE!

Felfrissülésre vágyik? Válogasson kedvére wellnesskezeléseinkből! Megújult masszázsrészlegünkön szakképzett masszőrök gondoskodnak vendégeink testi-lelki feltöltődéséről! Csokoládé, aromaolajos, tibeti mézes vagy forró lávaköves masszázs, csak néhány legújabb szolgáltatásaink közül! 

Kedvező árak, minőségi szolgáltatás, garantált kikapcsolódás!

A wellness kezelések áraiért kattintson IDE!

Élje át az igazi strandélményt szállodánkban!


kulteri_medence4.jpg


Kérje kedvenc hamburgerét sorban állás nélkül és válogasson kedvére strandbüfénk kínálatából: hamburger, jégkrémek, hűsítő üdítők és sörök.
Kártyázzon a fák árnyékában, vagy barnuljon a medencék füvesített partján a napozóágyakon.
A gyermekek kedvükre ugrálhatnak a kerti trambulinon, vagy homokozhatnak az árnyékban. Szállodánk különböző fitness programokkal is kedveskedik Vendégeinek (aquafitness, fittball gerinctorna, vízi-móka kalandok gyerekeknek).

Fürdőbelépők

 

Nyitva tartás: Hétfőtől vasárnapig 9.00-18.00 között

 

 Felnőtt napijegy  1.600 Ft/fő
 Gyermek napjegy (14 éves korig)
    800 Ft/fő
 5 napos bérlet
 7.200 Ft/fő
 7 napos bérlet
 9.900 Ft/fő
 10 napos bérlet
 12.800 Ft/fő


Bármelyiket is választja, pihenése garantált!

Nyugalom, családias hangulat és igazi kikapcsolódás egy helyen!