Kapcsolat

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló

bortkp_5.png

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!


Telefon: 52/362–144
Recepció: 52/362-585
Értékesítés: 52/557-988
E–mail: ertekesites@hotelhoforras.hu

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 21.
GPS koordináta: 47.45337 21.40522

NTAK regisztrációs szám: SZ19000327

Megközelítés


Autóval

Hajdúszoboszló a közúti közlekedés szempontjából kiváló adottságokkal rendelkezik. A város a 4-es főút mellett fekszik, Budapest és Debrecen irányából egyformán könnyedén elérhető.
Továbbá a főváros irányából már az M3-as, M35-ös autópályán is gyorsan megközelíthető az autóval érkezők számára.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Mátyás király sétány felújítása miatt szállodánk parkolója a jövőben a Sport utca felőli bejáraton keresztül közelíthető meg.

Vonattal

Hajdúszoboszló a Budapest-Debrecen-Záhony vonal mentén vasúton is könnyedén elérhető, így utazás szempontjából a vasúti közlekedés is ajánlott. A hivatalos menetrend megtekinthető a www.menetrendek.hu internetes oldalon.

A vonattal érkező vendégek a vasútállomásról a helyi 1-es számú buszjárattal tudnak gyorsan és egyszerűen eljutni a városközpontba és az autóbusz végállomásra is.

Távolsági autóbusszal

Hajdúszoboszló megközelítése távolsági autóbusz közlekedéssel is lehetséges. Menetrend szerinti járatok közlekednek több Kelet-Magyarországi megyeszékhely és Hajdúszoboszló között. Eger, Miskolc, Kecskemét és Szeged mellett Ózd és Gyöngyös városából is érkeznek busz járatok a fürdővárosba. Az aktuális menetrendről informálódhatnak a www.menetrendek.hu oldalon.

Repülővel

Repülővel jelenleg a Budapest-Ferihegy repülőtérre érkezve és utána a fentiekben említett közlekedési módokkal lehet Hajdúszoboszlót megközelíteni, illetve a 20 km-re fekvő megyeszékhelyen Debrecenben is található repülőtér, ahová menetrend szerinti és charter járatokkal lehet érkezni, majd ezt követően taxival, busszal, vagy vonattal könnyen, fél óra alatt elérhető Hajdúszoboszló. A debreceni repülőtér hivatalos menetrendje a www.debrecenairport.com weboldalon tekinthető meg.

Szállodánk a Mátyás király sétány 21. szám alatt található, mely a buszállomástól csupán néhány perces sétával megközelíthető.