Szálloda

Hotel Hőforrás - Ahol a családias hangulat garantált!

A Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló szívében található. Gyógyulni, felfrissülni vágyó Vendégeinket nyugodt környezetben, minőségi kezelésekkel, wellness masszázsokkal várjuk, így az üdülésből kellemes emlékekkel, testileg és lelkileg is kipihenve térhetnek haza.

Vendégeink gondtalan pihenésről, kényelméről szolgáltatásaink, programjaink és szállodai dolgozóink gondoskodnak, így vendégszeretetünket, gondoskodásunkat egész nyaralás alatt élvezhetik. Bármilyen kérdéssel, kéréssel bizalommal fordulhatnak hozzánk.

Legyen részese Ön is vendégszeretetünknek!


A szállodára vonatkozó egyéb általános információkat ide kattintva megismerheti > 

fmp_9220_copy.jpg


Szobáinkszoba.jpgSzállodánkban 89 db kétágyas szoba található, melyek kellemes színterei lehetnek a pihenésnek egy-egy gyógykezelés vagy masszázs után. Az erkélyről pedig élvezheti a szép kilátást, mely kültéri medencéinkre vagy Hajdúszoboszló városára néz. A szálloda szobáinak bútorzata eltérő lehet, így a weboldalon lévő képek tájékoztatás jellegűek.

Részletes szobainformációk megtekintése >Szolgáltatásainkszolgaltatas.jpgHajdúszoboszlón, a reumások Mekkájában található szállodánk különböző gyógyászati szolgáltatásokkal várja gyógyulni kívánó Vendégeit. Kezelések, masszázsok, tornák közül választhatnak egészségügyi problémájuknak megfelelően, melyet TB kártya ellenében, kedvezményesen is igénybe vehetnek Vendégeink. Megújult masszázshelységünkben pedig különböző kényeztető wellness masszázsokat kínálunk Vendégeinkenek, melyek felüdítik a testet és lelket egyaránt!

Gyógyászati szolgáltatásaink megtekintése >Éttermünketterem.jpgSzállodánk éttermében a tradicionális magyar ételkülönlegességeket sorakoztatjuk fel, így Vendégeink megkóstolhatják a Hajdúságra és Debrecenre jellemző sajátos ízeket. A felszolgált ételeket pedig szállodánk földszintjén lévő éttermünkben fogyaszthatják el.
Újdonság! Megújult étlappal, finom ételekkel és kedvező árakkal várjuk Vendégeinket! 
Térjen be hozzánk egy finom ebédre, szeretettel várjuk!

Részletes információk éttermünkről >Hajdúszoboszló látványosságaihajduszoboszlo.jpgHajdúszoboszlót a napfény városaként is emlegetik. Áldásos hatású gyógyvizei mellett a nyári napsütés is bearanyozza az üdüléseket. Hotelünk Vendégei előszeretettel fedezik fel a város látványosságait a nyaralásuk alatt, valamint nagy örömmel látogatnak el a városi programokra is.

Hajdúszoboszló látnivalóinak megtekintése >