TÁJÉKOZTATÁS COVID-19 INTÉZKEDÉSEK

Tisztelt Vendégeink!

A Magyarország Kormánya által 2020. november 02-án hatályba léptetett rendelkezés értelmében szállodánkban is kötelező az orrot és szájat megfelelő módon eltakaró maszk viselése. 

Bővebb információért, kérjük, kattintsanak a tovább gombra. 


TÁJÉKOZTATÓ
A COVID-19 VÍRUSSAL KAPCSOLATOSAN

Kedves Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Kormánya által hozott, 2020. november 02-től hatályba lépő 468/2020 Kormányrendelet értelmében szállodánkban is kötelező az orrot és szájat megfelelően eltakaró maszk viselése. 

Szállodánkat érintő rendeleti változások, amikor köteles a Vendég maszkot viselni:
1.
• az étterembe lépéskor, valamint büféasztalos étkezés esetén a sorban állás, illetve a szedés ideje alatt
• Vendégeink az asztalnál ülve levehetik a maszkot, azonban amikor onnan felállnak, azt ismételten viselniük szükséges (7. § 4.pont)
• Kollégáinknak az étkeztetés teljes idejére, valamint a drinkbárban való kiszolgálás alatt kötelező maszkot viselniük

A fenti rendelkezések be nem tartása esetén az üzemeltető köteles felszólítani a Vendéget a maszkviselésre. Amennyiben a Vendég a felszólítás ellenére sem tesz eleget kötelességének, úgy az üzemeltető köteles elküldeni a Vendéget. Ebben az esetben az üzemeltetőnek nincs kártérítési, vagy visszatérítési kötelezettsége. 

2.
A 468/2020 korm. rendelet alapján minden nyilvános és zenés-táncos rendezvény (akár szabadban, akár épületben) résztvevője a rendezvény időtartama alatt köteles maszkot viselni. Ez azt is jelenti, hogy ha a résztvevők táncolnak, akkor a táncolás közben is maszkot kell viselni.
Kivétel: ha ételt, italt szolgálnak fel a rendezvény alatt, akkor ezek elfogyasztása idejére mentesülnek a maszk viselése alól.
b) a rendezvény fellépői a fellépésük idejére mentesülnek a maszk viselése alól.
Ha valaki nem viseli a maszkot, akkor a rendezvény szervezője vagy az üzemeltető felszólítja a maszk viselésére és ha ezek után sem viseli a résztvevő a maszkot, akkor a szervező/üzemeltető köteles a résztvevőt kizárni és elküldeni a rendezvényről. Ebben az esetben nincs se visszatérítési se kártérítési kötelezettsége az üzemeltetőnek/szervezőnek.

•••

Kérjük Önöket, hogy az orvosi rendelésre várva, a rendelés alatt, valamint a gyógyászati kezelések (kivéve vízi torna) ideje alatt is, Kollégáinkhoz hasonlóan szíveskedjenek maszkot viselni. 

A szállodába érkezés, valamint a masszírozások előtt minden kedves Vendégünknél lázmérést végzünk.

A szálloda több pontján elérhetőek kézfertőtlenítők, melyeket kérjük, szíveskedjenek igénybe venni. 

Javasoljuk továbbá, hogy a közösségi terekben történő hosszabb tartózkodás esetén viseljenek maszkot, illetve tartsák be a szükséges 1,5 méteres védőtávolságot. 

•••

Számunkra továbbra is Vendégeink és Kollégáik egészségének megőrzése az elsődleges. Úgy gondoljuk, hogy ezek az intézkedések nem lehetnek akadályai pihenésüknek, mi a továbbiakban is mindent megteszünk, hogy kellemesen teljen kikapcsolódásuk. 

Kérjük, a rendeletek és szállodai intézkedések maximális betartását.

Köszönöm szépen együttműködésüket!

Tisztelettel,
Kiss-Földesi Ildikó
szállodaigazgató