Éttermünk

Ismerje meg éttermi szolgáltatásainkat

Szállodánk 80 fős éttermében házias magyar ételekkel várjuk. A felszolgált ételeket szállodánk földszintjén lévő éttermünkben fogyaszthatják el.

Étterem nyitva tartás:
  • Reggeli: 7:00 – 10:00
  • Ebéd: 12:00 – 14:00
  • Vacsora: 17:30 – 19:30

Vendégeinket minden reggel svédasztalos reggelivel (meleg ételek – tojás, virsli, sült kolbász, bundáskenyér, lecsó, tejbegríz, stb. Továbbá felvágottak, sajtok, zöldségek, kevert saláták, joghurtok, kenyerek, magos és hagyományos kiflik és zsemlék, valamint foszlós kalács is elérhető. Az italok között megtaláljuk a hideg gyümölcsleveket és a meleg italokat.
A svédasztalos ebéd és vacsora keretén belül 2 féle levessel és 3, illetve 4 féle főétellel és a hozzájuk tartozó köretekkel, savanyúságokkal, valamint süteményekkel és gyümölccsel várjuk Vendégeinket.

Felhívjuk figyelmüket, hogy érkezés napján első étkezésként kizárólag a vacsora választható.

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy szállodánkban egyedi étkezési igények (glutén-, laktóz-, tejmentes, valamint a diabetikus étkezés) kielégítésére nincs lehetőség. Szíves megértésüket köszönjük.

Nyitvatartási időben (7.00-19.30) drinkbárunkat is igénybe vehetik, valamint éttermünk mellett található ajándékboltban ajándékot is vásárolhatnak a nyaralás emlékéül. 

Rendezvények lebonyolítására is alkalmas éttermünk, illetve konferenica termünk legyen szó családi események, házassági évfordulók vagy csoportos összejövetelekről.

Ballagás, családi rendezvény vagy születésnap? Teljen gondtalanul a készülődés a Hotel Hőforrás Hidegtáljaival!

Rendelését leadhatja személyesen szállodánkban, vagy telefonon a +36 52 362 144-es telefonszámon.

SVÉDASZTALOS EBÉD MINDENNAP 12.00-14.00 KÖZÖTT CSAK 3.490 Ft/fő ÁRON!


etterem_aloldal.jpg

FMP_9507_copyFMP_9518_copyFMP_9546_copydrink bar