Éttermünk

Ismerje meg éttermi szolgáltatásainkat

Szállodánk éttermében a tradicionális magyar ételkülönlegességeket sorakoztatjuk fel, így Vendégeink megkóstolhatják a Hajdúságra és Debrecenre jellemző sajátos ízeket. A felszolgált ételeket pedig szállodánk földszintjén lévő éttermünkben fogyaszthatják el. 
Vendégeinket minden reggel svédasztalos reggelivel várjuk, valamint lehetőségük van választani hogy második főétkezésként ebédelni, vagy vacsorázni szeretnének. Felhívjuk figyelmüket, hogy érkezés napján első étkezésként kizárólag a vacsora választható.

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy szállodánkban egyedi étkezési igények (glutén-, laktóz-, tejmentes, valamint a diabetikus étkezés) kielégítésére nincs lehetőség. Szíves megértésüket köszönjük.

Nyitvatartási időben drinkbárunkat is igénybe vehetik, valamint éttermünk mellett található ajándékboltban ajándékot is vásárolhatnak a nyaralás emlékéül. 

SVÉDASZTALOS EBÉD (12.00-14.00) mindennap csak 2.990 Ft/fő
/Gyermekkedvezmény: 3-10 éves kor között 50%, 10-14 éves kor között 30%/

Rendezvények lebonyolítására is alkalmas éttermünk, legyen szó családi események, házassági évfordulók vagy csoportos összejövetelekről.
Ballagás, családi rendezvény vagy születésnap? Teljen gondtalanul a készülődés a Hotel Hőforrás Hidegtáljaival!

Rendelését leadhatja személyesen szállodánkban, vagy telefonon a +36 52 557 988-as telefonszámon.

etterem_aloldal.jpg

FMP_9507_copyFMP_9518_copyFMP_9546_copydrink bar